Corrigeren / Redigeren

Als je een boodschap op papier zet, wil je natuurlijk dat het doel treft. Wanneer een tekst vol zit met taalfouten of niet logisch opgebouwd is, komt het niet zo sterk over als je zou willen. Zonde, als je het mij vraagt. Jouw verhaal verdient het om serieus genomen te worden.

Teksten corrigeren en redigeren

Ligt jouw kofschip al een lange tijd op de bodem van de oceaan? Of twijfel je of je tekst logisch opgebouwd is? En heeft het wel een aansprekende titel en pakkende tussenkopjes?

Geen paniek, er is geen man overboord. Ik kijk met een frisse blik naar jouw werk en help je graag met het corrigeren en redigeren van je tekst. De dt-fouten haal ik er allemaal uit en ook de interpunctie krijgt mijn volle aandacht. Er is geen komma, die aan mijn kritische blik ontsnapt. Met alle plezier maak ik van jouw tekst een goed lopend en vlot geschreven geheel. Een tekst die niet alleen vrij is van spelfouten, maar vooral ook prettig leesbaar is. Desgewenst optimaliseer ik jouw teksten ook voor het internet voor een betere vindbaarheid in de zoekresultaten.

Waar ik op let

Spelling
Grammatica
Interpunctie
Structuur en opbouw van je tekst
Woordkeus
Zinsbouw
SEO-optimalisatie, voor een betere vindbaarheid in de zoekresultaten van Google

Wat klanten zeggen

Teksten laten corrigeren en redigeren?

Wil jij jouw teksten laten corrigeren en redigeren door een professionele tekstschrijver, zodat jouw teksten foutloos en prettig leesbaar zijn? Of wil je meer weten over wat ik voor je kan betekenen?

Menu