Blogs laten schrijven

Vol goede moed ben je begonnen met bloggen voor je bedrijf. Je weet immers dat waardevolle content ervoor zorgt dat je op de radar blijft van je huidige klanten én dat potentiële klanten je in het vizier krijgen.

Toch vind je het lastig om het bloggen consequent vol te houden. Want waar moet je nu weer over schrijven? En waar haal je tijd vandaan? Het bloggen is al snel iets wat naar de achtergrond verdwijnt.

Zonde! Want met goede blogs laat je zien dat je verstand van zaken hebt én werk je aan je vindbaarheid in Google (SEO).

Waarom bloggen voor je bedrijf?

Bloggen is een perfect middel om jezelf neer te zetten als expert, je bezoekersaantallen op je website te verhogen én om het vertrouwen van jouw ideale klant te winnen. Als je blogartikelen op de juiste manier inzet, kan jouw bedrijfsblog zelfs uitgroeien tot een ware klantmagneet.

En ook Google is gek op websites die ‘in beweging’ zijn. Als jij jouw website regelmatig voorziet van verse blogartikelen, ziet Google jou steeds meer als expert. Het resultaat: jouw website rankt steeds hoger in de zoekresultaten.

Toch vinden veel ondernemers het lastig om structureel te bloggen. Is dit ook herkenbaar voor jou?

  • Je weet hoe belangrijk het is om te bloggen voor je bedrijf en je wilt graag on top of mind blijven bij jouw huidige en potentiële klanten, maar je hebt géén idee waar je de tijd vandaan moet halen om dit consequent vol te houden.
  • Je wilt graag waardevolle content delen, maar je weet niet goed waar je over moet schrijven of waar je moet beginnen.
  • Je vindt het lastig om je blogs te optimaliseren voor Google.

Ik snap het. Het zijn argumenten, die ik vaak hoor van mijn opdrachtgevers. Gelukkig kun je je blogs ook láten schrijven. Als tekstschrijver zorg ik ervoor dat jij met een minimale tijdsinvestering consequent waardevolle blogs kunt delen. Blogartikelen die jouw doelgroep aanspreken, inspireren en aanzetten tot actie. En natuurlijk optimaliseer ik je blogs (SEO), zodat jouw website beter vindbaar wordt in Google.

Blogs laten schrijven, dit levert het je op:

Je vergroot je zichtbaarheid, waardoor potentiële klanten je in het vizier krijgen en je op de radar blijft bij je huidige klanten
Bloggen helpt om je vindbaarheid in Google te vergroten
Je laat zien dat je verstand van zaken hebt en zet jezelf neer als expert
Blogs zorgen ervoor dat je meer interessante content hebt om te delen op social media
Je trekt meer waardevolle bezoekers naar jouw website

Wat zeggen klanten?

Werkwijze en prijzen

Wil jij blogs laten schrijven? Dan ben je vast benieuwd hoe ik te werk ga:

We starten met een gratis kennismaking, waarin we jouw wensen bespreken en alvast samen brainstormen.
Na onze kennismaking stuur ik je een voorstel met een vrijblijvende prijsopgave.
Ga je akkoord? Dan start ik met het schrijven van de eerste blog.
Als ik de blog klaar heb, stuur ik deze via de mail naar je toe. Heb je nog opmerkingen? Dan verwerk ik die. Daarna is de blog klaar voor publicatie!
Elke blog wordt SEO-geoptimaliseerd. Ik zorg ervoor dat de juiste zoekwoorden subtiel in de tekst verwerkt zijn en stuur een SEO-bijlage mee met de zoekwoorden, de SEO-titel en de meta-omschrijving.

Wil je maandelijks of tweewekelijks blogs laten schrijven? Dan sparren we elke maand even over de onderwerpen.

Investering: het schrijven van een standaardblog van maximaal 800 woorden kost €249,- per blog (excl. btw). Hoe vaker ik voor je blog, hoe voordeliger het wordt. Neem contact met mij op voor de mogelijkheden

Vergroot jouw expertstatus en blijf op de radar bij jouw (potentiële) klant

Wil je meer informatie over het laten schrijven van blogs voor op jouw website? Laat je naam en e-mailadres achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld
Menu