Artikelen en interviews

Een artikel laten schrijven en/of interviews laten afnemen? Bijvoorbeeld voor jouw magazine, bedrijfsblad of website? Ik doe het met alle plezier! Het afnemen van interviews en deze verwerken tot een interessant artikel vind ik namelijk één van de leukste aspecten van mijn vak als tekstschrijver.

Interviews afnemen

Interviewen vraagt specifieke vaardigheden. Je moet goed kunnen luisteren, door kunnen vragen, snel kunnen samenvatten én ervoor zorgen dat mensen zich bij jou op hun gemak voelen. Met mijn open blik, inlevingsvermogen en nieuwsgierigheid weet ik de meest bijzondere verhalen boven tafel te krijgen. Tijdens het afnemen van interviews weet ik door te dringen tot de kern van het verhaal. Iets tot de bodem uitzoeken en de boodschap scherp krijgen: dát is wat ik doe als interviewer.

Artikelen schrijven

Een artikel schrijven vraagt om hele andere vaardigheden, dan bijvoorbeeld het schrijven van een blog. Als schrijver én interviewer doe ik research, lees ik mij in en bedenk ik een heldere structuur, waarmee ik de lezer van het begin tot het eind weet te boeien. Vervolgens zorg ik ervoor dat ik de quotes uit de interviews op natuurlijke wijze door het artikel verweef.

Dit kan ik voor je doen:

Interviews afnemen en uitwerken tot een boeiend artikel is een vak apart. En als je hier niet zo bedreven in bent ook een enorm tijdrovende klus. Dit neem ik je graag uit handen. Als tekstschrijver heb ik oog voor jouw doelgroep en weet ik met de juiste tone of voice artikelen te schrijven die jouw lezers van het begin tot het eind weten te boeien. Ik neem interviews af en schrijf artikelen voor zowel offline als online magazines.

Pakketten

Desk

€397,- (excl. BTW)

Artikel van 600 – 1200 woorden
Deskresearch
Feedbackronde, waarin ik jouw feedback verwerk

Single

€497,- (excl. BTW)

Artikel van 600 – 1200 woorden
Deskresearch
1 interview
Ter controle stuur ik een concept naar de geïnterviewde en ik verwerk vervolgens de feedback
Feedbackronde, waarin ik jouw feedback verwerk

Multiple

€597,- (excl. BTW)

Artikel van 600 – 1200 woorden
Deskresearch
2 – 4 interviews
Ter controle stuur ik een concept naar de geïnterviewde en ik verwerk vervolgens de feedback
Feedbackronde, waarin ik jouw feedback verwerk

Heb je andere of meer specifieke wensen? Met alle plezier maak ik een pakket op maat!

Wat zeggen klanten?

Interviews afnemen voor magazines Den Haag

Interview of artikel laten schrijven?

Heb jij een magazine (offline of online), waar je een artikel voor wilt laten schrijven dat de aandacht van jouw lezer weet vast te houden? Een artikel met een aansprekende titel, ijzersterke quotes en een heldere structuur? Huur dan tekstbureau Kracht van Content in. Met alle plezier zet ik me in voor jouw magazine. Benieuwd wat ik voor je kan betekenen?

Menu