Webteksten laten schrijven

Trek de juiste klanten aan met pakkende en persoonlijke webteksten. Én zorg ervoor dat je beter gevonden wordt in Google.

Wil jij nieuwe webteksten laten schrijven?

Als potentiële klanten jouw website bezoeken, wil je natuurlijk gelijk dat zij zich aangesproken voelen én dat meteen duidelijk wordt waar jij hen mee kunt helpen. Maar hoe doe je dat? Hoe schrijf je een goede webtekst? Waar haal je de tijd vandaan? En hoe zorg je er dan ook nog eens voor dat jouw website goed gevonden wordt in Google?

Dat hoef je natuurlijk niet zelf te doen. Je kunt er ook voor kiezen om jouw webteksten te láten schrijven.

Als SEO-tekstschrijver denk ik graag met je mee en neem het schrijven van de teksten voor jouw website uit handen. Ik schrijf heldere en aansprekende teksten. Webteksten die het verschil maken, aanzetten tot actie en ervoor zorgen dat jouw website beter gevonden wordt in Google.

Vind je het lastig om jouw organisatie op (digitaal) papier tot leven te brengen? En erover te schrijven in rake bewoordingen?
Levert je website onvoldoende klanten op?
Is jouw website niet goed genoeg vindbaar in Google?
Of zijn de teksten op je website verouderd en wil je nu écht eens teksten, die voor jou werken?

Dit leveren goede webteksten je op

De eerste indruk op je website is duidelijk, foutloos en pakkend
Dankzij een uitgebreid zoekwoordenonderzoek weet je waar jouw klanten naar zoeken
Je website wordt beter gevonden in Google, door SEO-geoptimaliseerde webteksten
Je trekt de juiste klanten aan met pakkende en persoonlijke teksten

Over Dewi

“De samenwerking met Dewi voelt als vanzelfsprekend. We hebben een compleet nieuwe site gebouwd, waarvan Dewi alle teksten heeft her- en geschreven. En het resultaat mag er zijn: een prettig leesbare site met een enorme rijkdom aan content en verhalen!”

Het is mijn missie om jouw verhaal precies te verwoorden, zoals jij bedoelt. Persoonlijk contact en creativiteit zijn voor mij twee onmisbare ingrediënten om pakkende webteksten te schrijven. Ik vind niks heerlijker dan aansprekende en persoonlijke teksten schrijven, die SEO-proof zijn én aanzetten tot actie.

Hoe ik te werk ga?

Als jij bij mij aanklopt, duik ik eerst in jouw bedrijf. Om samen tot de kern te komen, vuur ik een aantal vragen op je af. Wie ben jij? Waar gaat jouw hart sneller van kloppen? Wat maakt jou uniek? Wie is jouw ideale klant en welk probleem los jij op? Daarnaast stel ik uiteraard inhoudelijke vragen over jouw bedrijf en vakgebied.

Zodra ik alle input heb verzameld, ga ik aan de slag. Ik schrijf voor jou originele teksten op maat. Hierbij houd ik rekening met je doelgroep en jouw persoonlijke stijl, zodat jij teksten hebt die als een jas passen bij jouw bedrijf.

Webteksten laten schrijven

Pakket

Een traject om webteksten te laten schrijven, bestaat altijd uit de volgende onderdelen:

Interview, telefonisch of via Zoom/Teams
Zoekwoordenonderzoek, zodat we precies weten welke zoekwoorden we het beste kunnen gebruiken voor een betere vindbaarheid in Google
Eén feedbackronde, waarin ik eventuele feedback verwerk

Investering

Geen enkele website is hetzelfde. De ene website heeft één pagina, de andere heeft er wel 15. Daarom kijk ik altijd goed naar wat jouw wensen zijn. Een losse webpagina kan al geschreven worden vanaf €250,-. Meestal gaat het om meerdere pagina’s. In dat geval maak ik een offerte op maat, zodat jij van te voren precies weet waar je aan toe bent. Elke webpagina wordt SEO-geoptimaliseerd en aangeleverd met een SEO-bijlage.

Wat klanten zeggen

Wil jij ook nieuwe klanten aantrekken en beter scoren in Google, dankzij steengoede webteksten?

Laat je naam en e-mailadres achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld
Menu