Klantverhalen

Vind jij het lastig om aan potentiële klanten over te brengen wat je nou precies doet? Wil jij laten zien welke resultaten jij voor hen kunt boeken? En wil je dat zij zich herkennen in de verhalen van eerdere klanten? Laat jouw klanten dan aan het woord in een sterk en herkenbaar klantverhaal!

Jouw klanten vertellen over hun ervaringen met jouw bedrijf

Klantverhalen overtuigen, omdat jij iemand anders aan het woord laat. En niet zomaar iemand. Nee, iemand die daadwerkelijk ervaring heeft met jouw product of dienst en de resultaten deelt van jullie samenwerking. Dát maakt een klantverhaal zo sterk. Daarbij zijn klantverhalen vaak herkenbaar voor potentiële klanten, omdat ze altijd een probleem, vraag, oplossing én een resultaat beschrijven. En hoe mooi is het als zij van jouw klant horen hoe jij hen hebt geholpen en wat jouw oplossing is geweest?

Of zoals één van mijn opdrachtgevers bij Sweco laatst tegen me zei:

“Onze klanten kijken ook veel naar elkaar. Het verhaal van de ene klant inspireert de andere klant. Daarom vinden wij het ook zo belangrijk om klantverhalen te delen op onze website. Daar komen regelmatig nieuwe leads uit voort.”

Ik laat jouw klanten aan het woord, waardoor jij nieuwe klanten aantrekt. Zo werkt het:

Samen bespreken we de case en vervolgens plan ik een telefonisch interview in met de klant.
Ik bereid het gesprek zorgvuldig voor en neem het interview af.
Vervolgens werk ik het interview uit tot een eerste versie.
Daar kunnen zowel de klant als jij feedback op geven.
Ik verwerk de feedback tot een eindversie.
Vervolgens plaats jij het klantverhaal op jouw website, zodat jij hiermee nieuwe klanten aan kunt trekken.

Investering klantverhaal: €375,- (excl. BTW)

Voordelen van klantverhalen laten schrijven:

Als interviewer ben ik onafhankelijk, waardoor ik vragen stel, die jij misschien zelf niet zo snel aan jouw klant zou stellen. Daarnaast neem ik geen genoegen met het eerste de beste antwoord. Ik vraag door en met mijn open blik, inlevingsvermogen en nieuwsgierigheid weet ik de meest bijzondere verhalen boven tafel te krijgen.

Een geloofwaardig klantverhaal is niet té positief. Ik waak ervoor dat jouw klantverhaal één groot reclamepraatje wordt. In het klantverhaal komt jouw klant open en eerlijk aan het woord.

Ik neem het schrijven van jouw klantverhalen volledig uit handen, zodat jij deze met een minimale tijdsinvestering op jouw website kunt plaatsen.

Klantverhaal laten schrijven?

Wil jij jouw ideale klant inspireren en laten zien welke resultaten jij voor jouw klanten boekt? Laat mij dan jouw klantverhalen schrijven. Stuur me een mailtje of geef me een belletje!

Menu