Het gezicht achter Kracht van content

Even een stukje over mij.

Ik kan me zo voorstellen dat je wilt weten met wie je in zee gaat. Daarom vertel ik je graag wie ik ben en wat ik doe.

Ik ben Dewi van Deurzen en vanuit Kracht van Content werk ik als freelance tekstschrijver en contentspecialist.

tekstschrijver Den Haag, journalist, interviewer, columnist

Mijn liefde voor taal en de wereld

Als kind was ik al gek op taal. Op de basisschool schreef ik gedichtjes en teksten voor de schoolkrant. Klein als ik was, voelde ik mij een heuse journalist. Thuis las ik boeken aan de lopende band. Opgerold in een veel te grote chesterfieldstoel verslond ik het ene na het andere boek. Gezellig met mijn kat op schoot.

Toch ben ik geen journalistiek gaan studeren. Want behalve van taal, houd ik van de wereld. Ik heb een fascinatie voor andere culturen. Continenten. Dynamische steden en afgelegen dorpen.

Het werd Sociale Geografie. De slogan voor mijn studie aan de Universiteit Utrecht was: “Maak van je studie een wereldreis”. Dát was me op het lijf geschreven. Ik combineerde mijn passie voor taal én voor de wereld. Iets wat ook tot uiting komt op mijn reisblog: Backpack vol verhalen.

In mijn werk nam ik vervolgens altijd de redactionele taken op mij. Ik schreef onder andere adviesrapporten, beleidsstukken, toekomstvisies en plannen van aanpak. Toch miste ik hier ruimte voor creativiteit. Ik besloot het over een andere boeg te gooien en startte als freelance tekstschrijver.

Tekstschrijver met een groen hart en geografische bril

Inmiddels ben ik gespecialiseerd in content creatie. Ik schrijf diverse soorten (web)teksten, waarbij ik rekening houd met SEO voor een betere vindbaarheid in de zoekresultaten. Mijn camera is een verlengstuk van mijzelf en mijn woorden ondersteun ik met sprekende foto’s.

Met Kracht van Content werk ik het liefst voor wereldse bedrijven. Bedrijven die midden in de maatschappij staan en hun steentje hieraan bijdragen. Mijn favoriete thema’s zijn: stedelijke ontwikkeling, geografie, duurzaamheid en reizen. Is dit niet jouw expertise? Geen probleem, ik verdiep me ook graag in andere onderwerpen.

Jouw verhaal, zoals jij bedoelt

Wat mijn doel is? Mijn opdrachtgevers blij maken met mijn tekstproducties. Werk uit handen nemen en hun boodschap precies verwoorden, zoals zij in hun hoofd hebben. Als dat gelukt is, is mijn dag geslaagd.

Ik werk graag samen met jou aan jouw doelen. Als je met mij samenwerkt, kun jij je richten op jouw bedrijf of organisatie, terwijl ik zorg voor professionele en pakkende teksten. Jouw verhaal, zoals jij bedoelt. Krachtig neergezet.

Goede website teksten schrijven

Kopje koffie?

Wil je weten wat ik voor je kan doen? Of wil je graag persoonlijk kennismaken? Laten we dan samen samen een kopje koffie drinken. Of thee. Ik leer je graag beter kennen om te bekijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Menu