Tarieven tekstschrijver

‘Wat kost een tekstschrijver?’ Het is een vraag die mij – uiteraard – vaak gesteld wordt. Want aan iedere tekst hangt natuurlijk een prijskaartje. Hoewel tarieven vaak taboe zijn, houd ik enorm van transparantie. Daarom zet ik mijn tarieven helder en overzichtelijk voor je op een rij. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

Teksten op maat:

Ben jij ondernemer en ben je op zoek naar een ervaren tekstschrijver? Iemand die zich helemaal verdiept in jouw bedrijf, niet bang is voor deadlines, zich continu bijschoolt en betrouwbaar is? Iemand wiens missie het is om jouw verhaal precies te verwoorden, zoals jij bedoelt? Dan help ik je maar al te graag om jouw verhaal de wereld in te slingeren!

Als jij bij mij aanklopt, duik ik eerst in jouw bedrijf en in de onderwerpen. Daarna vuur ik een aantal vragen op je af om samen tot de kern te komen. Wie ben jij? Waar gaat jouw hart sneller van kloppen? Wat maakt jou uniek? Wie is jouw ideale klant en welk probleem los jij op? Daarnaast stel ik uiteraard inhoudelijke vragen over jouw bedrijf en vakgebied.

Zodra ik alle input heb verzameld, ga ik aan de slag. Ik schrijf voor jou originele teksten op maat. Hierbij houd ik rekening met je doelgroep en jouw persoonlijke stijl, zodat jij teksten hebt die als een jas passen bij jouw bedrijf. Verder denk ik gevraagd en ongevraagd met je mee en deel ik alle mogelijke ideeën en kansen, die ik voor jouw bedrijf zie.

Tarieven tekstschrijver Kracht van content

Artikelen en interviews

  • Artikel gebaseerd op deskresearch: €397,-
  • Artikel met één interview: €497,-
  • Artikel met 2 tot 3 interviews: €597,-

Lees meer over artikelen en interviews.

Klantverhalen

  • Klantverhaal: €375,-

Lees meer over klantverhalen laten schrijven.

Webteksten

  • Geen enkele website is hetzelfde. De ene website heeft één pagina, de andere heeft er wel 15. Daarom kijk ik altijd goed naar wat jouw wensen zijn. Een losse webpagina kan al geschreven worden vanaf €250,-. Meestal gaat het om meerdere pagina’s. In dat geval maak ik een offerte op maat, zodat jij van te voren precies weet waar je aan toe bent.

Lees meer over webteksten laten schrijven.

Blogs

  • 2 keer per maand een vers blogartikel: €499,-
  • 4 keer per maand een vers blogartikel: €949,-
  • Een losse blog van maximaal 800 woorden: vanaf €250,-

Lees meer over blogs laten schrijven.

Uurtarief

  • €75,- per uur

*Alle tarieven zijn exclusief BTW.

Overleg is altijd mogelijk

Staat jouw wens er niet tussen? Geen paniek! Ik maak met liefde een offerte op maat voor je.

Kennismakingsgesprek

In een gratis inspiratiegesprek kun je op een vrijblijvende en ongedwongen manier kennis met mij maken. Ik kan je meer vertellen over mijn werkwijze en we kunnen samen brainstormen over jouw contentmogelijkheden. Kies een datum en een tijd om een afspraak in te plannen. Ik kijk ernaar uit!

Menu