Klaar om de wereld te veroveren met jouw verhaal?

Geef het dan het podium dat het verdient

Ben jij ondernemer en vind je dat het tijd is om jouw verhaal te delen met de rest van de wereld? En wil je dan ook graag dat het zorgt voor meer binding met jouw klant? En ben je het zat om zelf te ploeteren op teksten, die het nét niet helemaal zijn?

Stop dan met staren naar dat lege vel papier en die knipperende cursor.

Wat voor teksten schrijf je dan?

SEO-optimalisatie

Hoe ik te werk ga?

Research is een belangrijk onderdeel van het tekstschrijversvak. Dat doe ik dan ook grondig. Als jij bij mij aanklopt, duik ik eerst in jouw bedrijf en in de onderwerpen. Daarna vuur ik een aantal vragen op je af om samen tot de kern te komen. Wie ben jij? Waar gaat jouw hart sneller van kloppen? Wat maakt jou uniek? Wie is jouw ideale klant en welk probleem los jij op? Daarnaast stel ik uiteraard inhoudelijke vragen over jouw bedrijf en vakgebied.

Teksten op maat

Zodra ik alle input heb verzameld, ga ik aan de slag. Ik schrijf voor jou originele teksten op maat. Hierbij houd ik rekening met je doelgroep en jouw persoonlijke stijl, zodat jij teksten hebt die als een jas passen bij jouw bedrijf. Verder denk ik gevraagd en ongevraagd met je mee en deel ik alle mogelijke ideeën en kansen, die ik voor jouw bedrijf zie.

Tekstschrijver met een groen hart en geografische bril

Als rasechte geograaf heb ik een brede blik op de wereld. Ik schrijf dan ook vooral voor bedrijven, die middenin de maatschappij staan en een steentje bijdragen aan een betere wereld. Bedrijven en organisaties, die zich dagelijks inzetten voor onze leefomgeving. Onderwerpen waar ik veel over schrijf, zijn onder andere:

Energietransitie / circulaire economie / duurzaamheid
Gebiedsontwikkeling / stedelijke ontwikkeling
Woningmarkt / vastgoed
Geografische Informatie Systemen
Leefbaarheid
Openbare ruimte
Sociaal domein

Staat jouw branche of thema hier niet tussen? Geen paniek! Ik ben gek op verrassingen en weet me complexe onderwerpen binnen no-time eigen te maken.

VOORBEELDEN EERDER WERK

Verover de wereld met jouw teksten

Ben jij net zo enthousiast als ik en heb je zin om samen aan de slag te gaan? Ben je klaar om de wereld te veroveren met jouw teksten? Geef jouw verhaal dan het podium dat het verdient en vraag een offerte aan.

Dit is wat opdrachtgevers over mij zeggen:

Nieuwste blogs

Kennismaken of meer informatie?

Wil je liever eerst nog wat meer informatie over het laten schrijven van je teksten? Of wil je graag even persoonlijk kennismaken? Neem dan gerust contact met me op.

Menu